Motel Monte Carlo

Povestea motelului Monte Carlo începe în anul 2000, odată cu construirea benzinăriei Monte Carlo, care a atras în scurt timp un număr important de clienți din întreaga zonă datorită serviciilor de calitate, profesionalismului și seriozității personalului.

Motelul a fost construit opt ani mai târziu, din dorința noastră de a crea un loc ideal pentru dumneavoastră în care să vă puteți bucura de servicii de calitate, de o liniște și ambianță deosebite, de condiții optime pentru vacanțe, weekenduri, conferințe, întâlniri de afaceri, mese festive sau orice eveminent special, toate acestea într-un cadru natural aparte și la un preț rezonabil.

Motel Monte Carlo este situat în Bucovina, la 2 km de centrul orașului Rădăuți, un cadru ideal datorită amplasamentului în apropierea multor puncte de interes, pe care le prezentăm mai detaliat la secțiunea Vizitează inima Bucovinei .

Motelul este deschis permanent, pe întreg parcursul anului, asigurând clienților comoditatea și liniștea de care au nevoie, creându-le condiții pentru a se bucura de eleganța și curățenia impecabilă, de ospitalitatea gazdelor, de frumusețea și confortul oferit în acest motel.

Vă invităm să descoperiți motelul Monte Carlo, împreună cu facilitățile deosebite pe care vi le oferă – cadru modern și plăcut, eleganță, simplitate, liniște și prețuri rezonabile.

Motelul dispune de 29 de camere, toate dotate cu TV, minifrigider, internet Wi-fi, care satisfac cerintele tuturor tipurilor de clienți. Începând cu anul 2018 avem și 10 camere în regim de pensiunea nou construită la standarde de 4 stele. Mobilierul nou din lemn masiv oferă unicitate motelului, păstrând tradiția specifică zonei Bucovina. În cazul grupurilor organizate sau echipelor de muncitori, se acordă un discount între 10 – 20% din valoarea cazării.

Restaurantul motelului vă stă la dispoziție 12 ore pe zi cu mâncăruri tradiționale, meniu zilnic și à la carte, toate preparate din ingrediente naturale de la producătorii autohtoni.

Motelul este amplasat la distanțe mici față de obiective turistice de marcă:

  • Catedrala Rădăuți;
  • Mănăstirea Bogdana;
  • Herghelia Rădăuți;
  • Grădina Zoologică;
  • Muzeul Etnografic.